dilluns, 3 de juliol del 2017

Festa fi de curs 2016-2017

Un any més l'AFA El Carrilet i El Niu ha organitzat la festa de fi de curs de les llars d'infants de Llagostera!!! Enguany la festa es va celebrar el passat divendres 30 de juny a partir de les 6 de la tarda a l'edifici polivalent de Llagostera amb espectacles de música i de bombolles, globoflèxia, entrega d'orles i un berenar-sopar.

La globoflèxia la va dur a terme l'Àlex Maqueda, l'actual president de l'AFA que ens va demostrar que se li dóna molt bé això de fer figuretes amb els globus.

 




Per altra banda, el grup Xavi Longuis & Patti Difusa va encetar la tanda d'espectacles amb música que va fer ballar a petits i a grans una bona estona.


 



A continuació el grup Bombolles de Sabó va fer un petit espectacle a l'exterior amb cortines de bombolles i, tot seguit, tots els nens i nenes també es varen poder afegir a fer bombolles amb diferents tipus de cèrcols.






Mentre la mainada es divertia fent bombolles a l'exterior, els Bombolles de Sabó en una petita habitació interior varen oferir-nos un espectacle molt original: tothom qui ho va desitjar va poder gaudir de la sensació de ser tancat dins d'una bombolla de sabó!!! Una experiència ben curiosa...




I també en el mateix espai interior, varen aprofitar per fer bombolles de fum i pentinats en exòtics!!!





Finalment, i ja per acabar la festa, es va fer un berenar-sopar amb el menjar que varen dur totes les famílies que ho varen desitjar!


Si teniu més fotos i desitgeu compartir-les al blog de l'AFA,  no dubteu a fer-nos-les arribar a afacarriletniu@gmail.com i les pujarem amb molt de gust!

Bon estiu a tothom!!!