Pàgines

dimecres, 20 de setembre del 2017

Ja estan a punt les orles i els dvd del curs 2016-2017


Com cada any, pel curs 2016-2017 l'AFA Carrilet-Niu ha preparat les orles i els dvd amb vídeos com a record del pas dels infants per a la llar d'infants.  El DVD inclou un recull dels vídeos que s'han gravat durant el curs dels infant de P1 i P2, en canvi les orles són exclusivament per als alumnes de P2.

Si ja vas encarregar i pagar el teu DVD i/o orla, ja pots passar a recollir-ho!!! Des d'avui ja estan disponibles a la llar corresponent.

Si eres alumne de P1 i enguany fas P2, la teva educadora et farà arribar el DVD. Si eres alumne de P2 i aquest any, pots passar a recollir l'orla i/o el DVD a direcció o pots posar-te en contacte amb l'AFA a través del nostre mail i concretarem com fer-te'n l'entrega.



divendres, 15 de setembre del 2017

Constituïm la nova junta de l'AFA

Coincidint amb l'inici del nou curs 2017-2018, el passat 12 de setembre es va celebrar la primera reunió de l'AFA i es va constituir la nova junta:


President: Àlex Maqueda
Vicepresidenta: Josefina Marín
Secretari: Xevi Ramírez
Tresorers: Esther Carcelén, Cristina Garcia i Lluís Jiménez
Vocals: Meritxell Virgili, Estel Colomà i
Consell participatiu: Sandra Sánchez, Núria Boadella i Àlex Maqueda
Consell de salut: Àlex Maqueda
Consell escolar municipal: Àlex Maqueda i Xevi Ramírez
Gestió del blog: Meritxell Virgili

Us convidem a seguir-nos a través del blog on us informarem periòdicament tant de les activitats que anirem organitzant al llarg del curs des de l'AFA com de les activitats que al dia a dia duen a terme els nostres infants a llar.

I, com sempre, us animem a col·laborar com a socis de l'AFA fent-nos la vostra aportació o formar-ne part de manera activa i col·laborar en les activitats i reunions que anem organitzant.

dimecres, 6 de setembre del 2017

Reunió d'AFA d'inici de curs 2017-2018

El proper dimarts 12 de setembre tindrà lloc una reunió de l'AFA, la primera d'aquest curs 2017-2018. El lloc de la reunió és, com sempre, a la llar El Carrilet a les 21:30 hores i tothom hi és benvingut!!!

En aquesta primera reunió es constituirà la nova junta d'enguany i es començaran a debatre els temes i actuacions més importants per aquest proper curs. A continuació, cada mes fem una reunió per tal d'anar organitzant les festes de la llar, la compra de material, etc.

T'hi esperem!!!