diumenge, 4 de juliol del 2021

 

El passat dimarts 29 de juny es va portar a terme la festa que donava per acabat el curs escolar 2020-2021. Una festa coorganitzada per l’equip directiu de les llars i per l’AFA.

Vam ser aproximadament 250 persones, inscrites prèviament per tal de seguir les mesures de seguretat i higiene adequades. L’entrada es fa fer de manera esglaonada i a dues bandes: una porta donava accés a les famílies del Carrilet i una altra, en un lateral, a les famílies del Niu.

Es va aprofitar el moment d’entrada i sortida per fer entrega de samarretes i fotografies, comandes fetes per les famílies uns dies abans.  

La companyia d’espectacles infantil Fes-t’ho com vulguis va posar l’entreteniment amb el seu espectacle Xino Xano.



Abans de donar per finalitzat l’esdeveniment, es va fer entrega del detall a l’equip educatiu: un davantal personalitzat amb el nom i la foto de classe. A l’endemà es va fer entrega del detall al personal de neteja de les llars.

Només ens queda agrair la feina feta per tothom que va ajudar a muntar i desmuntar l’espai. 250 cadires no són fàcils de posar i recollir!

Per part de la junta, dir-vos que aquest any ha anat molt millor del que esperàvem. L’acabem amb cap grup confinat durant el curs escolar, havent pogut fer les activitats de Nadal, Reis, Sant Jordi, excursió Can Maiol i festa fi de curs.

L’any que vé molt més!