Pàgines

dimecres, 29 de desembre del 2021

Espai Lúdic

Demà s’obra l’espai lúdic pensat pels més petits i petites del poble. Ens hi veiem?

Seguint les mesures d’higiene, de seguretat i les restriccions COVID, des de la junta de l’AFA agraïm l’esforç de l’Ajuntament de Llagostera per obrir un espai pels nostres infants.

Recordeu que el conte sensorial s’ha canviat de data, la qual està encara pendent de confirmar. 

 



Activitat de Nadal

 

Bona nit famílies,


El passat 22 de desembre vam dur a terme una activitat per celebrar Nadal en el qual ens van visitar els patges reials, rebent les petites i petits de les Llars de Llagostera.
L’activitat es va fer a la Llar del Carrilet, a l’entrada exterior, de 18:00-19:30 h.

Coneixent de ben a prop la situació actual en la que ens trobem, una cosa teníem clara: la rebuda dels patges s’havia de fer amb el màxim respecte i precaucions. Ells, juntament amb totes les famílies que van assistir, van posar de la seva part per tal de mantenir les mesures de seguretat i higiene establertes.

 

Per ajudar una mica més a complir amb les mesures, es va fer arribar un formulari perquè cada família escollís la franja horària que li anava millor. Això ens va permetre, a la junta, fer una previsió d’assistència i adequar els temps i l’espai al volum de nens, nenes i acompanyants.

 

Mireu els patges reials!!

 



 

Menuts i menudes que es van atrevir a saludar els patges reials i entregar les cartes als Reis Mags d’Orient van rebre un regal.

 

Des de la junta no ens oblidem de les famílies sòcies de l’AFA. No patiu! Els patges ens han deixat uns quants regals més. Us esperaran a la llar a partir del dia 10.

Per últim, agrair la col·laboració de la Comissió de Reis de Llagostera.

 

Bones festes i feliç any 2022!

dijous, 2 de desembre del 2021

 Qui no corre vola!

La junta ja comença a preparar les sorpreses que tindran els infants i les seves famílies en unes festes tant especials com les de Nadal. 

Esperem comptar amb la vostra col·laboració i si no pot ser, amb la vostra presència.

Us anirem informant!