Pàgines

dilluns, 12 d’abril del 2021

NOVETATS

 

L’últim dia que ens vau llegir va ser al mes de novembre i des de llavors, han passat varies coses als nostres infants de El Niu i El Carrilet.

Van acabar l’any donant la benvinguda al Tió i fent-lo cagar amb la sorpresa de que de tant repicar, va cagar jocs de bombolles. Un per cada nen i nena. L’AFA va aportar el producte, les educadores la xerinola i els menuts i menudes, les ganes i la il·lusió.

Després d’un descans merescut, va arribar l’11 de gener. La retrobada va portar una sorpresa: molts regals!!! Els reis Mags d’Orient havien passat per Llagostera i amb l’AFA com a contacte, no s’havien oblidat dels nostres infants.

Aquí teniu un vídeo si teniu curiositat per saber què van rebre.

 



 I com va començar l’any l’AFA? Amb 28 famílies sòcies i amb una Junta amb ganes de treballar en la pròxima festa de Sant Jordi i amb l’ull posat en la festa de final de curs. Esperem que aquest any el puguem acomiadar el millor possible.


Per últim, aprofitem també l’ocasió per donar la benvinguda al nou grup de P0 que s’ha obert fa uns dies a la llar El Niu amb set nadons. 

 

Esperem tenir un segon trimestre tranquil com fins ara. Si teniu qualsevol consulta, comentari, aportació o us voleu fer famílies socies de l'AFA, no dubteu en contactar amb nosaltres:

afacarriletniu@gmail.com

 

Susana Canadell

Presidenta de l'AFA El Carrilet i El Niu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada