Pàgines

divendres, 11 de juny del 2021

Compte enrere!

  

Comencem el compte enrere del final d’aquest curs 2020-2021. Deixem enrere uns mesos de preocupacions, de no saber com aniria l’any i ara, ens adaptem a la nova normalitat.

Aquests mes de juny va ple d’activitats:

 

Excursió de fi de curs P2!!

El dia 8 de juny els nens i nenes de P2 van anar a passar el dia a Can Maiol, una casa de colònies a Sant Andreu Salou. Les dades que us poden ser de interès son:

Companyia autobús: AMPSA

Sortida: 9:00 Llar el Carrilet

Arribada: 16:30 Llar el Carrilet

Preu famílies sòcies de l'AFA: 15€

Preu famílies no sòcies de l'AFA: 30€

Ens diu l’equip directiu que es van respectar les mesures de seguretat, no es va compartir l’espai amb cap altre centre educatiu, el conductor de l’autobús va ser molt atent i el que és molt important, que s’ho van passar molt bé. De les moltes coses que van fer, destaquen: veure i tocar diferents animals de granja, plantar enciams, anar amb burro i carro i jugar en un espai ampli amb ombra. 


 

Font: http://www.canmaiol.com/ca/inici.html

 

Festa final de curs!!

No serà com altres anys a causa de la circumstàncies actuals però el que si que farem es oferir un espectacle a totes les famílies de les llars el 29 de juny a la zona del polivalent.

L’equip directiu ha posat una llista a cada una de les llars en el que les famílies indiquen quants assistiran a la festa, tenint en compte que només pot ser família directa, es a dir, pares, mares, germans i germanes.

Ara ens toca el torn de posar de la nostra part procurant que sigui inoblidable.

 

Fotos i samarretes!

Aquest divendres 11 de juny hem compartit amb totes les famílies les fotografies de grup que es van fer fa unes setmanes i per les quals es va demanar autorització de drets d’imatge.

Es pot fer comanda de fotografia i/o de samarreta amb la fotografia de grup impresa i amb el nom de l’infant i les famílies sòcies de l’AFA tenen un descompte.

Ens encantaria veure els nostres fills i filles amb la foto de grup a la samarreta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada