dimarts, 8 de novembre del 2016

Organitzem l'arribada dels Patges Reials

El proper 23 de desembre a les 17 hores, està previst que ELS PATGES REIALS vinguin a les dues llars d'infants a recollir les cartes de tots els nens i nenes.


Des de l'AFA, com a entitat organitzadora d'aquesta activitat, busquem entre els pares, familiars i amics dels infants a tres persones per a cada llar interessades en fer de figurants per a l'ocasió. Si us fa gràcia, no dubteu a contactar amb nosaltres quan abans millor al mail de l'AFA: afacarriletniu@gmail.com

Espectacle infantil : Gúllivert al país de Lil·liput

Diumenge vinent dia 13 de novembre de 2016, a les 18 hores, al Teatre Casino Llagosterenc tindrà lloc l'espectacle infantil de titelles Gúllivert al país de Lil·liput.

Companyia: 
Centre de titelles de Lleida.

Argument:
En Gúlllivert sempre somia fer-se a la mar i convertir-se en capità goleta. En créixer podrà viure la seva primer aventrua que el dura a naufragar i caure presoner dels habitants de Lil·liput. En aquell món, Gúlliver és talment un gegant i els lil·liputencs estan ben esporuguits. Ell, però, se'n guanya la confiança i amistat fins al punt d'arribar a ser l'heroi d'aquell poble. De fet es ell qui, d'una vegada per totes, farà desparèixer les disputes i les guerres entre Lil·liput i Belfuscú.

Preu:
5,00 €

Per a més informació, visiteu la web de l'Ajuntament de Llagostera: www.llagostera.cat



dijous, 3 de novembre del 2016

La Castanyada 2016

El passat dia 28 d'octubre vàrem celebrar la festa de la Castanyada a les Llars d'Infants de Llagostera El Carrilet i El Niu, una festa a cada llar.

A mitja tarda els infants ja van començar la seva celebració particular: van berenar les coques i els sucs que havien dut els pares. I, qui ho va voler, va disfressar a la mainada per a l'ocasió de castanyeres i/o castanyers.

Mural de la castanyera a la llar El Carrilet

Mentrestant, durant tota la tarda algunes famílies de l'AFA vàrem començar  a tallar castanyes, preparar el foc per coure-les i anar-les col·locant en paperines... Ja que els darrers anys l'AFA es la que s'encarrega de subministrar, coure i embossar les castanyes.

 

Alguns pares de l'AFA coent les castanyes a El Carrilet

I, com cada any, no podia faltar el concurs de coques que organitzen la direcció i les educadores de les llars. Les famílies que ho van voler van  poder presentar a concurs una coca d'elaboració pròpia. I el jurat, format per mares i pares triats aleatòriament, va valorar quina coca mereixia ser la guanyadora! Enguany, les coques guanyadores varen ser la de Marc Flores de la classe dels Dofins de P-2 a El Niu i la de Nora Campos de la classe dels Cargols de P-1 a El Carrilet.

Coques presentades a concurs a la llar El Carrilet

Algunes coques a la llar El Niu

Finalment, a les cinc de la tarda ja estava tot a punt per obrir les portes de les respectives llars a totes les famílies dels infants!!! Ens ho vàrem passar moooolt bé: vàrem menjar les coques que varen sobrar del berenar dels infants, les coques que es varen presentar a concurs i les castanyes ben calentetes.

Vista de la llar de El Carrilet amb les famílies celebrant la castanyada

Visca La Castanyada i fins a la propera!!!!