divendres, 10 de setembre del 2021

Què millor que introduir-us el nou any d'AFA amb el missatge que s'ha enviat a totes les famílies inscrites a les llars municipals de Llagostera. 

"

Bon dia famílies!

Soc la Susana Canadell, mare d’en Martí Grau de P2 a el Niu. Us escric com a presidenta actual de l’Associació de Famílies d’Alumnes de les Llars el Carrilet i el Niu.

Deixeu-me donar-vos la benvinguda i un bon any escolar a aquelles famílies que continueu un any més i aquelles que us inicieu.

Un nou any escolar significa també un nou any per l’AFA: un any de nous reptes però també de noves il·lusions. L’any passat, no vam poder celebrar la festa de Nadal o el Carnestoltes amb els nostres infants però si una molt bona festa de fi de curs. Juntament amb l’equip directiu de les Llars es treballarà de valent per escriure noves tradicions segons les circumstancies del moment.

En aquest correu electrònic, trobareu com a adjunt, el tríptic creat per presentar-vos en poques paraules què és l’AFA, què fem i com us podeu apuntar. També el trobareu en format paper a les llars.

El que heu de tenir clar, en terme dates, són dues coses:

·        El termini màxim per fer-se família sòcia de l’AFA és el 31 d’octubre.

·        Qui vulgui assistir a la primera reunió de l’AFA en la qual s’elegirà la Junta Directiva, disposa de menys temps: el 30 de setembre.

La primera setmana d’octubre es convocarà via correu electrònic a les famílies inscrites en aquell moment, a la reunió general (presencial o online). El motiu de la reunió es sobre tot determinar qui formarà part de la Junta Directiva. Per la vostra informació: hi ha presidència, vicepresidència, secretariat, tresoreria i vocals.

Si el que us preocupa és que se us atabali amb reunions i/o correus, podeu estar tranquils i tranquil·les. Les reunions generals son a l’octubre i al juny/juliol. Entre mig, a menys que hi hagi una petició per part de famílies sòcies, les reunions son de Junta i tampoc solen ser sovint. Es podria dir que ens reunim unes setmanes abans de celebrar festa: Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, Excursió de final de curs de P2 i festa fi de curs. Això si, rebreu un correu electrònic trimestral informant-vos del que es cou dins l’associació.

A aquelles famílies que no estigueu interessades en formar part del Junta, igualment us demano col·laboració fent-vos socis i sòcies. Sou la part vital que permet invertir en recursos per els nostres fills i filles. Com més som, més gran podem fer el projecte.

Al tríptic trobareu molta informació que us pot resoldre dubtes i si no, no dubteu en contactar-me a la nostra adreça de correu electrònic: afacarriletniu@gmail.com o a qualsevol membre de la Junta quan aquesta estigui formada.

Comparteixo amb vosaltres també l’enllaç al bloc per si voleu saber en què es va treballar el curs passat.

https://afacarriletniu.blogspot.com

Ens veiem per les llars!

Salutacions,

"

Apa, comencem!