dimecres, 29 de desembre del 2021

Espai Lúdic

Demà s’obra l’espai lúdic pensat pels més petits i petites del poble. Ens hi veiem?

Seguint les mesures d’higiene, de seguretat i les restriccions COVID, des de la junta de l’AFA agraïm l’esforç de l’Ajuntament de Llagostera per obrir un espai pels nostres infants.

Recordeu que el conte sensorial s’ha canviat de data, la qual està encara pendent de confirmar. 

 



Activitat de Nadal

 

Bona nit famílies,


El passat 22 de desembre vam dur a terme una activitat per celebrar Nadal en el qual ens van visitar els patges reials, rebent les petites i petits de les Llars de Llagostera.
L’activitat es va fer a la Llar del Carrilet, a l’entrada exterior, de 18:00-19:30 h.

Coneixent de ben a prop la situació actual en la que ens trobem, una cosa teníem clara: la rebuda dels patges s’havia de fer amb el màxim respecte i precaucions. Ells, juntament amb totes les famílies que van assistir, van posar de la seva part per tal de mantenir les mesures de seguretat i higiene establertes.

 

Per ajudar una mica més a complir amb les mesures, es va fer arribar un formulari perquè cada família escollís la franja horària que li anava millor. Això ens va permetre, a la junta, fer una previsió d’assistència i adequar els temps i l’espai al volum de nens, nenes i acompanyants.

 

Mireu els patges reials!!

 



 

Menuts i menudes que es van atrevir a saludar els patges reials i entregar les cartes als Reis Mags d’Orient van rebre un regal.

 

Des de la junta no ens oblidem de les famílies sòcies de l’AFA. No patiu! Els patges ens han deixat uns quants regals més. Us esperaran a la llar a partir del dia 10.

Per últim, agrair la col·laboració de la Comissió de Reis de Llagostera.

 

Bones festes i feliç any 2022!

dijous, 2 de desembre del 2021

 Qui no corre vola!

La junta ja comença a preparar les sorpreses que tindran els infants i les seves famílies en unes festes tant especials com les de Nadal. 

Esperem comptar amb la vostra col·laboració i si no pot ser, amb la vostra presència.

Us anirem informant!

divendres, 10 de setembre del 2021

Què millor que introduir-us el nou any d'AFA amb el missatge que s'ha enviat a totes les famílies inscrites a les llars municipals de Llagostera. 

"

Bon dia famílies!

Soc la Susana Canadell, mare d’en Martí Grau de P2 a el Niu. Us escric com a presidenta actual de l’Associació de Famílies d’Alumnes de les Llars el Carrilet i el Niu.

Deixeu-me donar-vos la benvinguda i un bon any escolar a aquelles famílies que continueu un any més i aquelles que us inicieu.

Un nou any escolar significa també un nou any per l’AFA: un any de nous reptes però també de noves il·lusions. L’any passat, no vam poder celebrar la festa de Nadal o el Carnestoltes amb els nostres infants però si una molt bona festa de fi de curs. Juntament amb l’equip directiu de les Llars es treballarà de valent per escriure noves tradicions segons les circumstancies del moment.

En aquest correu electrònic, trobareu com a adjunt, el tríptic creat per presentar-vos en poques paraules què és l’AFA, què fem i com us podeu apuntar. També el trobareu en format paper a les llars.

El que heu de tenir clar, en terme dates, són dues coses:

·        El termini màxim per fer-se família sòcia de l’AFA és el 31 d’octubre.

·        Qui vulgui assistir a la primera reunió de l’AFA en la qual s’elegirà la Junta Directiva, disposa de menys temps: el 30 de setembre.

La primera setmana d’octubre es convocarà via correu electrònic a les famílies inscrites en aquell moment, a la reunió general (presencial o online). El motiu de la reunió es sobre tot determinar qui formarà part de la Junta Directiva. Per la vostra informació: hi ha presidència, vicepresidència, secretariat, tresoreria i vocals.

Si el que us preocupa és que se us atabali amb reunions i/o correus, podeu estar tranquils i tranquil·les. Les reunions generals son a l’octubre i al juny/juliol. Entre mig, a menys que hi hagi una petició per part de famílies sòcies, les reunions son de Junta i tampoc solen ser sovint. Es podria dir que ens reunim unes setmanes abans de celebrar festa: Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, Excursió de final de curs de P2 i festa fi de curs. Això si, rebreu un correu electrònic trimestral informant-vos del que es cou dins l’associació.

A aquelles famílies que no estigueu interessades en formar part del Junta, igualment us demano col·laboració fent-vos socis i sòcies. Sou la part vital que permet invertir en recursos per els nostres fills i filles. Com més som, més gran podem fer el projecte.

Al tríptic trobareu molta informació que us pot resoldre dubtes i si no, no dubteu en contactar-me a la nostra adreça de correu electrònic: afacarriletniu@gmail.com o a qualsevol membre de la Junta quan aquesta estigui formada.

Comparteixo amb vosaltres també l’enllaç al bloc per si voleu saber en què es va treballar el curs passat.

https://afacarriletniu.blogspot.com

Ens veiem per les llars!

Salutacions,

"

Apa, comencem!

diumenge, 4 de juliol del 2021

 

El passat dimarts 29 de juny es va portar a terme la festa que donava per acabat el curs escolar 2020-2021. Una festa coorganitzada per l’equip directiu de les llars i per l’AFA.

Vam ser aproximadament 250 persones, inscrites prèviament per tal de seguir les mesures de seguretat i higiene adequades. L’entrada es fa fer de manera esglaonada i a dues bandes: una porta donava accés a les famílies del Carrilet i una altra, en un lateral, a les famílies del Niu.

Es va aprofitar el moment d’entrada i sortida per fer entrega de samarretes i fotografies, comandes fetes per les famílies uns dies abans.  

La companyia d’espectacles infantil Fes-t’ho com vulguis va posar l’entreteniment amb el seu espectacle Xino Xano.



Abans de donar per finalitzat l’esdeveniment, es va fer entrega del detall a l’equip educatiu: un davantal personalitzat amb el nom i la foto de classe. A l’endemà es va fer entrega del detall al personal de neteja de les llars.

Només ens queda agrair la feina feta per tothom que va ajudar a muntar i desmuntar l’espai. 250 cadires no són fàcils de posar i recollir!

Per part de la junta, dir-vos que aquest any ha anat molt millor del que esperàvem. L’acabem amb cap grup confinat durant el curs escolar, havent pogut fer les activitats de Nadal, Reis, Sant Jordi, excursió Can Maiol i festa fi de curs.

L’any que vé molt més!