divendres, 19 de maig del 2017

Excursió de fi de curs de P-2 a Can Maiol

Pel proper 16 de juny de 2017, l'AFA juntament amb les llars d'infants El Carrilet i El Niu organitzem l'excursió de fi de curs per als alumnes de P-2 a Can Maiol, una casa de colònies situada en un entorn privilegiat a Sant Andreu Salou.


Can Maiol era una petita masia del segle XIX dedicada al conreu i utilizada com a explotació ramadera. Als anys 90 va ser totalment rehabilitada i ampliada per convertir-la en una casa de colònies d'ambient familiar. L'objectiu: conservar l'encant de la vida rural amb unes instal·lacions còmodes, segures i actuals, totalment adaptades per acollir grups d'infants. A més, a Can Maiol ofereixen un servei de cuina casolana, amb plats elaborats a partir de productes frescos i de temporada de la mateixa finca.



Si voleu conèixer millor Can Maiol, us convidem a visitar la seva pàgina web: www.canmaiol.com


L'excursió de fi de curs està programada per ser una excursió en què la mainada passarà el dia a Can Maiol i podrà veure diversos animals que viuen a la granja, gaudir d'una passejada en burro, visitar l'hort i plantar enciams, etc. A més, amb l'excusió ja hi està inclòs el dinar, que serà a les mateixes instal·lacions.


QUÈ INCLOU L'EXCURSIÓ?
Viatge d'anada i tornada en autobús, activitats i dinar.

PREU
Socis de l'AFA: 15,00 €
No-socis de l'AFA: 27,00 €

PAGAMENT
El pagament de l'excursió s'ha de fer al compte del Banc Sabadell de l'AFA:
ES96 0081 5392 1900 0102 0212.
Si us plau, en el moment de fer l'ingrés o la tranferència bancària corresponents, indiqueu el nom del nen o la nena i la seva aula.

DATA LÍMIT PEL PAGAMENT
Podeu fer el pagament de l'excursió fins el dia 1 de juny.

NOUS SOCIS
Si encara no sou socis de l'AFA i us en voleu fer, només heu de fer un ingrés de 22,00 € al mateix número de compte que us indiquem més amunt. Igualment, en el moment de fer l'ingrés o la tranferència bancària corresponents, indiqueu el nom del nen i l'aula.