dissabte, 31 de desembre del 2016

Visita dels Patges Reials!!!

Divendres passat 23 de desembre de 2016, coincidint amb el darrer dia d'escola abans de vacances de Nadal, a partir de les 5 de la tarda a les llars d'infants El Carrilet i  El Niu ho vàrem voler celebrar de manera especial.

Els nens de P2 varen obrir la jornada amb un petit concert de nadales. A continuació, varem poder escoltar tots plegats una cançó en memòria de l'Anna Gascons, que ens va deixar el juliol passat i sempre la tenim molt present.

Finalment, i com cada any, des de l'AFA es va organitzar la visita dels patges a les respectives llars. D'aquesta manera, tots els infants que ho van desitjar van poder fer entrega de la carta de manera personalitzada!!!

Els patges a la llar d'infants El Niu esperant a la mainada:


I els reis a la llar d'infants El Carrilet esperant per a la recollida de cartes:


I a continuació, alguns dels infants fent el lliurament de les cartes que uns dies abans havien preparat a classe amb l'ajuda de les educadores:








Si vols que també pugem al blog la foto del teu fill o filla fent el lliurament de la carta als patges, no dubtis a fer-nos-la arribar al correu electrònic de l'AFA: afacarriletniu@gmail.com

Tot l'equip de l'AFA aprofitem l'avinentesa per desitjar-vos que passeu unes molt Bones Festes i que l'any 2017 us porti molta salut, amor i felicitat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada